В студиото на Още от деня депутатът от ВМРО и

...
В студиото на Още от деня депутатът от ВМРО и
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Няма да направим компромис по отношение на преференциите

В студиото на " Още от деня " депутатът от Вътрешна македонска революционна организация и зам.-председател на ПГ на „ Обединените патриоти “ Искрен Веселинов съобщи, че Вътрешна македонска революционна организация изиска да бъде наложено несъгласие, с цел да бъде непокътнато правото на българите да гласоподават с преференции и да могат да пренареждат листите. Той добави, че това е било тяхно изискване и желаят тези преференции да останат.

Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация е безапелационен, че няма да се вършат компромис с ползите на хората по повод преференциите
Искрен Веселинов, зам.-председател на ПГ на „ Обединените патриоти “: Не слагаме завършек на " Обединени патриоти ", ние сме групировката, която най-вече е дала за запазване на тази коалиция, правили сме оптималното, преглъщали сме по този начин да се каже " другарски огън ", с цел да се запазим. Но идват европейски избори и времето се съкратява. Някои от нашите сътрудници обявиха, че стартират подготовка за независимо явяване. Правим 4-ти опит за събиране на обединението, оставяме вратата отворена за диалози.
Той добави, че за Вътрешна македонска революционна организация тези избори са извънредно значими, тъй като е ще откроят трендове за развиване в Европейски Съюз. Веселинов съобщи още, че всеки един родолюбец е добре пристигнал да се причисли към тях и разяснява, че 3 месеца чакат да се организира диалог, транспарантен диалог за избор на лидер на листатата, само че към момента това не се случва.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР