В студиото на Лице в лице“ по БТВ Борислав Сандов,

...
В студиото на Лице в лице“ по БТВ Борислав Сандов,
Коментари Харесай

Сандов: Новите назначения в МОСВ са пряко свързани с ГЕРБ и ДПС

В студиото на „ Лице в лице “ по БТВ Борислав Сандов, сподели че в Министерство на околната среда и водите има реституция на остарели порочни практики – анулираха се няколко инструкции за използването на закона и като цяло не се случва доста. “Назначиха се хора, директно свързани с ГЕРБ и Движение за права и свободи, това подухва неприятни мисли за реституция на остарялото държавно управление “.

В преценката на съда е кое е по-важно – работните места на 5 хиляди индивида или здравето на 20 хиляди, живеещи в града, не са анулирани заповедите ни във връзка с Брикел и Топлоелектрическа централа " Марица 3 ", гр. Димитровград анулирани са заповедите за насилствени административни ограничения, изясни Сандов. „ Една справедлива преценка ще откри, че там нарушаванията са фрапантни. Те са и в прорез с европейските правила, за които България към този момент беше наказана в съда в Люксембург “.

Имаше митинг на Неправителствени организации и локални хора против продължаващото замърсяване от Брикел и имаше контрапротест, който беше на проведени служащи, само че това не ми влиза в графата протест-контрапротест, съобщи Сандов. „ Никой не желае просто да затвори предприятието, а желаеме то да работи съгласно нормите, с цел да не трови хората в региона “.

На настоящия длъжностен министър на околната среда, дружно с нея бях в Брикел, на нея там й прилоша, описа Сандов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР