В студиото на кебелната телевизия на Слави - Крум опита

...
В студиото на кебелната телевизия на Слави - Крум опита
Коментари Харесай

Крум Савов с грозна изцепка, опита се да си прави пиар на гърба на Кирил Домусчиев!

В студиото на кебелната телевизия на Слави - Крум опита да пробута сякаш новото си предаване, което допреди месеци въртеше в гаражна конюнктура в столичния квартал "Младост ".

В опит да подскочи, Крум с присъщия си свадлив звук опита да изясни, че нямало по какъв начин да получи ефирно време по Нова телевизия, тъй като притежателят й Домусчиев налагал цензура.

Проверка на БЛИЦ, обаче откри, че Нова телевизия не е отправяла покана към Крум Савов, който през последните години изпадна от форма и не може да се похвали нито с качествено журналистическо изявление, нито с забавен коментар.

И защото преди време Савов бе уволнен от bTV, където имал табиета да води оперативки по джапанки, в този момент единствената му опция е да се подслони в кабелната телевизия на Трифонов, който също като че ли не изгаря от предпочитание да работи взаимно с него. Още повече, че Трифонов рискува големи наказания, защото Савов не е получавал права за лъчение на репортажи от мачовете в българското футболно състезание, каквито има желание да излъчва в самоделното си шоу.

Така в един миг може да се окаже, че Савов ще си остане с фантазията да стане състезателен министър в възможен соцкабинет, само че вероятността за това е толкоз огромна колкото Царско село да завоюва Шампионската лига.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР