В студиото на Денят започва“ заместник-председателят на парламентарната група на

...
В студиото на Денят започва“ заместник-председателят на парламентарната група на
Коментари Харесай

Жельо Бойчев, БСП: Очаквам широка подкрепа за вота на недоверие

В студиото на „ Денят стартира “ заместник-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия съобщи, че персонално той чака необятна поддръжка за вота на съмнение към държавното управление, който партията приготвя. По думите му даже в болшинството има депутати, които осъзнават измененията на страната с корупцията и злоупотребата с власт.

По думите на Жельо Бойчев Българска социалистическа партия потегля с ясното схващане, че България има потребност от смяна и от диалог за битка с корупцията, само че акцентира, че партията не желае да раздава присъди, по тази причина се въздържа от коментар за желаната оставка на кмета на Батак от партия ГЕРБ. Бойчев добави, че след предварителните избори България е в непрекъснато положение на кавги и разпределение на власт и упрекна ръководещите, че дълго време не са имали управническа стратегия.
Жельо Бойчев, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: На кардинална основа се слага управническа, законодателна стратегия, която служи за основа на осъществената политика, а сега такава няма.  От Българска социалистическа партия стартират диалози с Движение за права и свободи и „ Воля “ за избор на съмнение От Българска социалистическа партия стартират диалози с Движение за права и свободи и „ Воля “ за избор на съмнение
Следващата седмица Българска социалистическа партия ще стартират диалози с Движение за права и свободи и партия Воля за внасяне на избор на съмнение към държавното управление за корупцията, сподели водачът на леви...

Жельо Бойчев акцентира, че Българска социалистическа партия стартира договаряния за вота на съмнение, който готви.
Жельо Бойчев, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: Затова слагаме за избор на съмнение корупцията и злоупотребата с власт. Има доста образци, по тази причина започваме съвещания. Стремим се към оптимално необятна поддръжка за вота на съмнение. Искаме да създадем съдържателни претекстове във вота на съмнение и те да бъдат главен детайл от диалога.  Бюджетната комисия одобри Бюджет 2018 без изненади Бюджетната комисия одобри Бюджет 2018 без изненади
Бюджетната комисия одобри Бюджета на 2018 година без изненади, без промени и без особени разисквания. Полемика имаше за парите за опазване на здравето.

Бойчев съобщи, че Българска социалистическа партия ще направи оферти за приходната част на бюджета.
Жельо Бойчев, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: Ще създадем предложение за по-висока събираемост на база законодателни ограничения, които предлагаме, ще разчетем различен Брутният вътрешен продукт, който е с 1,1 милиарда по-висок, ще предложим напълно различен модел за данъчно облагане, тъй като най-бедните имат максимален доход.

По думите на Бойчев въвеждането на данъчно облагане върху минималните приходи е имало цел, която е била изпълнена. Според него в този момент действителностите са други и е време ръководещите да видят, че общественото неравноправие се усилва.

Той се разгласи срещу непотребното наливане на пари в нереформирани системи като тази на опазването на здравето.
Жельо Бойчев, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: Парите следват процесите, не ги трансформират.  Бюджетът за НЗОК за 2018 е 3,8 милиарда лв. Бюджетът за НЗОК за 2018 е 3,8 милиарда лв.
Заложените доходи на Здравната каса за 2018-та са 3 милиарда и 860 милиона. За извънболнична помощ са планувани 207 милиона лева- това е със 7 повеч...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР