В студените дни ни е все по-трудно да се измъкваме

...
В студените дни ни е все по-трудно да се измъкваме
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи, с които обличането сутрин ще бъде по-бързо и лесно

В студените дни ни е все по-трудно да се измъкваме от леглото, а съмненията какво да облечем за следващия работен ден – от ден на ден. Затова е хубаво да имаме няколко съществени неща, с цел да не се постанова доста да му мислим пред отворения дрешник.

Сред тях е гащеризонът вид „ работен “, който спестява комбинирате на долна и горна част. А него можете да съчетавате както с елегантни боти, по този начин и с кецове. Както неотдавна, коженият панталон още веднъж е must have, а той елегантно се добавя и с пуловер, и с бяла риза, и със суитшърт. А от горната страна можете да добавите и кожен блейзър за още по-стилен тоалет.
               

Плетеният елек също е от облеклата, които би трябвало да имате на разположение, тъй като продължава да бъде модерно и можете да го носите върху риза и под сако, с което елементарно ще освежите офис дрескода си. Допълваме листата с дълга, ризата вид „ яке “, едноцветна блуза от фини плетиво и едни типичен дънки, в случай че можете да си позволите да ходите на работа в casual облекло.
               

При аксесоарите се въоръжете с огромен вълнен шал, а в случай че е пъстър, ще го превърнете в акцент, в случай че връхната ви дреха е в безпристрастен звук. Това се отнася и за шапките – барета или федора, с които да добавите самостоятелен почерк в стайлинга си. За още фешън ентусиазъм можете да посетите.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР