В студената коледна утрин на 26 декември 1996 година бизнесменът

...
В студената коледна утрин на 26 декември 1996 година бизнесменът
Коментари Харесай

Студени досиета: Загадъчното убийство на малката Кралица на красотата СНИМКИ

В студената коледна заран на 26 декември 1996 година предприемачът Джон Бенет Рамзи и брачната половинка му Патси откриват леглото на 6-годишната си дъщеричка Джонбеней празно.

Часове по-късно телцето на красивото малко момиченце ще бъде намерено в мазето на фамилния дом в градчето Боулдър в американския щат Колорадо.

Днес, 23 години по-късно, това ужасяващо ликвидиране към момента не е разкрито, причинителят е незнаен, а казусът, по който работи и ФБР от дълго време е студено досие, напомнят от Dir.bg.

"Смъртта на невинността "

Джонбеней Патриша Рамзи се ражда на 6 август 1990 година в болница в Атланта, щата Джорджия. Баща й - 47-годишният тогава Джон Бенет Рамзи и майка й - 34-годишната някогашна Мис Вирджиния Патси Рамзи към този момент имат 3-годишно момченце Бърк.

Това е втори брак за Джон Бенет, който има наследник и щерка от първата си брачна половинка. Бракът му обаче приключва с бракоразвод през 1978 година.

Животът на фамилията е идеалният образец за американската фантазия. Джон Бенет е мултимилионер - създател и притежател на компютърна компания, която по-късно ще стане дъщерна на колоса "Локхийд Мартин ".

Патси отглежда двете деца в огромната фамилна къща в градчето Боулдър, Колорадо, където семейството се мести след раждането на Джонбеней.
 Къщата на семейство Рамзи в Боулдър
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР