В стремежа си да се чувстваме добре и щастливи във

...
В стремежа си да се чувстваме добре и щастливи във
Коментари Харесай

Това са вредните навици, които помрачават и най-щастливите връзки

В устрема си да се усещаме добре и щастливи във връзките си от време на време сме склонни да позволяваме доста неточности, водещи таман към противоположното. Искаме най-хубавото за себе си и с цел да го реализираме по пътя вършим редица неверни ходове, които могат да ни донесат всичко друго, само че не и благополучие и естетика. Кои са нездравословните привички, които могат да помрачат и най-щастливата връзка?

Непрекъснато се съмнявате в колегата си
Съмнението може да ви изяде от вътрешната страна. То може да прерасне в болестна ревнивост, която да замъглява преценката ви и да ви тласка към недомислени и пагубни дейности по отношение на колегата ви. Непрестанното подозрение, че той ви мами, основава непрекъснато възходящи безпокойствие и тревога, които освен въздействат отрицателно на нервната система и страстите ви, само че и отравят връзката ви.

Говорите с всички за колегата си с изключение на с него самия
Никой не е съвършен и това е реалност. Дори най-хубавият сътрудник може да има своите дефекти, които да ви нервират. Вместо да ги обсъждате с другари и близки обаче е редно да говорите с него за тях. Това ще ви помогне да изгладите разликите и да изградите по-стабилно доверие посред ви. Бъдете отворени също и към неговите рецензии. Открийте консенсус по въпросите, които ви тормозят, а не ги търсете отвън връзката ви. Това ще я съсипе, изключително когато половинката ви разбере, че персоналните ви проблеми са обществено притежание.

Криете информация
Всеки има своите секрети и това е изцяло естествена човешка линия. Няма по какъв начин даже най-близкият ни човек да бъде напълно позволен в интимния ни свят от мисли и усеща. Ако обаче непрестанно криете информация от колегата си, а той схваща по други способи за това, сред вас ще се сътвори преграда на съмнение, която доста мъчно ще разрушите.

Не знаете по какъв начин да се справите със половите си разлики
Любов и привличане са първичните страсти, които ни тласкат към даден човек. След като сме по отношение на него от време на време може да установим, че имаме известни полови разлики, които биха могли да са спънка на щастието. Ако са прекомерно непреодолими такива връзки не просъществуват дълго в множеството случаи. Но в случай че не са трагични, само че все пак ви тормозят, е добре да говорите с колегата си, вместо да вършиме някои типични неточности, като оттегляне, отвращение за секс, отбиване, търсене на препоръки от другари или в интернет, които могат да ви объркат. Комуникацията и откровеното шерване с колегата на половите мечти и стремежи е най-правилната тактика.

Имате възприятието, че се състезавате
Връзката неслучайно се назовава още партньорство, а не съревнование. Двама души вървят един общ път като двойка и в същото време два разнообразни пътища като обособени персони, функциониращи в хармонична целокупност. Ако по някаква причина се стремите да покажете превъзходството си над колегата ви, това ще помрачи щастието ви. Същото ще се случи и в случай че той по всякакъв начин се пробва да ви накара да се почувствате по-незначителни от него. Ако сте в такава връзка, тя ще се окаже токсична за вас рано или късно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР