В стремежа си да бъде важен фактор на световния пазар,

...
В стремежа си да бъде важен фактор на световния пазар,
Коментари Харесай

Московски: Развитието на единния цифров пазар е един от приоритетите по време председателството

В устрема си да бъде значим фактор на международния пазар, Европейският съюз дефинира като главен приоритет, развиването на единния дигитален пазар. За това и една от главните задания на българското председателство, е той да бъде източник на напредък и конкурентоспособност. Това съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски по време на среща с ръководителите на Американската комерсиална камара към Европейския съюз. Камарата организира срещи с представители на Правителството, по време на които разискват дневния ред за идното българско председателство на Съвета на Европейски Съюз.

В рамките на срещата министър Московски показа програмата и целите в секторите „ Транспорт " и „ Информационни технологии и известия " за идното европредседателство. Министърът уточни, че тематиката за Западните Балкани и за киберсигурността ще са водещи по време на диалозите в първата половина на 2018 година

Представителите на комерсиалната камара акцентираха готовността на американските компании за вложения в България. Акцент беше подложен върху развиването на транспортните системи в страната и ценообразуването на транспортните услуги.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР