В страната ни има ръст от над 3 644 000

...
В страната ни има ръст от над 3 644 000
Коментари Харесай

Ангелкова обяви над 3,6 млн. души ръст на чуждите туристи

В страната ни има растеж от над 3 644 000 непознати туристи, съгласно данните на Българския статистически институт. Това обявиминистърът на туризма Николина Ангелкова във връзка изявление на някогашния заместител - министър на туризма Бранимир Ботев, че ръководството на Ангелкова дава туризма у нас на мутрите.

"През последните години е направено и е реализирано извънредно доста в бранша туризъм, а всички тези дейности и нападки няма да доведат до нищо позитивно като имидж на България като туристическа дестинация. Разбирам, че някои хора търсят медийни изяви, само че не считам, че това е методът, изключително от човек, който е работил за българския туризъм. Първоначално счетох изявлението на Бранимир Ботев като смешка. Ако има данни за каквото и да е, следва виновните институции да бъдат сигнализирани. Оттам нататък всички останало уронва престижа ми и този на институциите и по тази причина завеждам каузи ", сподели Ангелкова, представена от Българска телеграфна агенция.

Относно разногласието за шума сред вицепремиера Валери Симеонов и водачът на "Атака " Волен Сидеров, Ангелкова сподели, че всяко едно нещо такова е притеснително.

"Аз няма какво да разясня, това са диалози и изказвания сред тях. Но всяка една такава информация, въобще всичко което се случва в разгара на летния сезон по този мотив, малко или доста оказва своето въздействие, уточни Ангелкова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР