В страната ни има ръст от над 3 644 000

...
В страната ни има ръст от над 3 644 000
Коментари Харесай

Повече туристи у нас

В страната ни има растеж от над 3 644 000 непознати туристи, съгласно данните на Българския статистически институт. Това сподели през днешния ден пред публицисти в Бургас министърът на туризма Николина Ангелкова.

Повод да изнесе данните е изявление на някогашния заместник-министър на туризма Бранимир Ботев, че ръководството на Ангелкова дава туризма у нас на мутрите.

Ангелкова сподели, че през последните години е направено и е реализирано извънредно доста в бранша туризъм, а всички тези дейности и нападки няма да доведат до нищо позитивно като имидж на България като туристическа дестинация. Ако има данни за каквото и да е, следва виновните институции да бъдат сигнализирани.

Оттам нататък всички останало уронва престижа ми и този на институциите и по тази причина завеждам каузи, сподели Ангелкова.Министърът на туризма осведоми, че все още всички плажове на територията на страната ни са тествани. Повечето от тях са проверявани по два или три пъти. Имало е случай на плаж, на който са били осъществени 10 инспекции за сезон. Проверяваме и по сигнали, добави Ангелкова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР