В страната днес ще преобладава слънчево време. След обяд над

...
В страната днес ще преобладава слънчево време. След обяд над
Коментари Харесай

Прогноза за времето - очаква ни слънчев съботен ден

В страната през днешния ден ще доминира слънчево време. След обяд над източната половина от страната и планинските региони ще се развива купеста облачност и на обособени места там ще превали и прегърми.
Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 25° и 30°.Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца и ще остане без основна смяна. Това заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Боряна Маркова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
По Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури 25-28°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
В планините преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра към 18°, на 2000 метра – към 11°.
В неделя и при започване на идната седмица ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб източен, в източната половина - до сдържан изток-североизточен вятър. Температурите ще се покачват и във вторник преобладаващите оптимални ще са сред 31° и 36°; по-ниски, до 27°-29°, ще остават по Черноморието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР