В столичния кварта „Дружба” продължава да има засилено полицейско присъствие.

...
В столичния кварта „Дружба” продължава да има засилено полицейско присъствие.
Коментари Харесай

Ексклузивни подробности за среднощната акция в „Дружба”, където е живял убиецът Росен Ангелов!

В столичния кварта „ Дружба” продължава да има засилено полицейско наличие. В региона към бл. 29 има няколко буса и десетки патрулки.

Това оповестяват изпаднали в суматоха жители на квартала, които описват за протичащото се във фейсбук групата „ Дружба – София”. По думите им служителите на реда са евакурили входа, където Росен Ангелов е имал апартамент и обикалят региона. Обитател на блока споделя, че са разрешили живущите да влязат в прилежащия вход, с цел да не седят на студа.



Информацията за акция на Министерство на вътрешните работи досега не е публично доказана и се базира само от разказите на живущи в квартал „ Дружба”. Те разкриват още, че през днешния ден от обяд се е следило засилено полицейско наличие, което се е нараснало вечерта и полицейските коли са се събрали пред бл. 29.

Според разнообразни мнения на интернет консуматори по-рано мъж е написал, че е познавал Росен Ангелов и преди известно време той фактически е живеел във въпросния блок. След това, обезпокоен, мъжът е изтрил коментара си.

Други консуматори описват, че по-рано през днешния ден униформени са обикаляли региона на езерото в „ Дружба” и са правили оглед на региона.

ОЧАКВDЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР