В статията се заявява, че републиканецът Тръмп не е достоен

...
В статията се заявява, че републиканецът Тръмп не е достоен
Коментари Харесай

”Тръмп не е достоен да чисти и тоалетните на Обама”

В публикацията се декларира, че републиканецът Тръмп не е заслужен даже да чисти тоалетните на президентската библиотека на Барак Обама, нито да лъска обувките на Джордж Уокър Буш, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

"Ю Ес Ей тудей " е единственият народен ежедневник в Съединени американски щати и е с един от най-високите тиражи в страната. Той нормално е с по-умерен звук, само че туит на Тръмп за сенаторка от Демократическата партия провокира острата публицистична публикация.

Под заглавие "Ще доближат ли в миналото дъното низостите на Тръмп? " вестникът осъжда туита от вторник, в който Тръмп твърди, че сенаторката Кирстен Гилибранд наскоро го е "умолявала за дарения за предизборната й акция " и прибавя, че тя била "готова на всичко ", с цел да получи финансова поддръжка.

"С последния си туит, в който загатва, че американска сенаторка може да предлага полови услуги против предизборни дарения, президентът Тръмп сподели, че е несъответстващ да упражнява длъжността си. Стигането до дъното не стопира един президент, който съумява да пада все по-ниско ", написа в публицистичната публикация.

"Един президент, който на процедура назовава сенаторката Кирстен Гилибранд уличница, не е заслужен даже да чисти тоалетните на президентската библиотека на Обама, нито да лъска обувките на Джордж У. Буш ", написа вестникът, споменавайки предшествениците на Тръмп от Демократическата и Републиканската партия.

В публикацията също се приказва за множеството "лъжливи или погрешни изявления " на Доналд Тръмп - приблизително по 5,5 дневно по калкулации на в. "Вашингтон пост " - както и за мненията му, които подхранват публичните разделения.

"Тук не става дума за политическите несъгласия, които имаме с всички президенти, нито за разочарованието ни от някои техни решения. Обама и Буш също са се проваляли в доста връзки. Те са нарушавали свои обещания и са изричали неистини, само че благоприличието им в никакъв случай не е било под подозрение ", написа "Ю Ес Ей тудей ".

"Затова пък Доналд Тръмп като човек е изключително ужасяващ, а държанието му е отблъскващо ", написа вестникът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР