В статия той пише, че когато през 2014 „руският лидер

...
В статия той пише, че когато през 2014 „руският лидер
Коментари Харесай

Джонсън: Западът допусна ужасна грешка като не наказа Путин през 2014

В публикация той написа, че когато през 2014 „ съветският водач е направил акт на брутална експанзия и е взел огромно парче от суверенна страна, Западът просто е позволил това да се случи “.

Освен това Джонсън написа, че прекратяването на зависимостта на Запада от съветските горива е безусловно значимо, с цел да се постави завършек на терора от Кремъл и е единственият метод Путин да бъде спрян да изнудва Запада.

Британският министър председател даде обещание удвояване на вятърната и слънчевата сила във Англия, повече внимание към нуклеарната сила и поддръжка за в допълнение сондиране в Северно море.

Твърди се, че тази седмица Борис Джонсън ще посети Саудитска Арабия за договаряния за понижаване на цената на силата, само че към момента не се загатва нищо съответно, защото държавното управление е подложено на критика за този ход откакто " Риад " екзекутира 81 души през уикенда.

Междувременно се чака министърът на външните работи Лиз Тръс през днешния ден да разгласи имената на още 100 съветски жители в тесни връзки с Владимир Путин, на които ще бъдат наложени наказания според новоприетия закон за икономическата престъпност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР