В Стара Загора започна цялостната реконструкция на жп прелеза, който

...
В Стара Загора започна цялостната реконструкция на жп прелеза, който
Коментари Харесай

Ремонт на жп прелез застрашава пешеходци на гарата в Стара Загора

В Стара Загора стартира цялостната реорганизация на жп прелеза, който свързва индустриалната зона с центъра на града. Оказва се, че към този момент месец хората минават през коловозите на жп гарата, с цел да стигнат до домовете и до работните си места.

Ремонтът на железопътния надлез, който свързва Стара Загора с кварталите " Индустриален " и " Кольо Ганчев ", както и с автомагистрала " Тракия ", стартира при започване на юни. За водачите е обезпечен различен маршрут, а пешеходците би трябвало да минават през подлеза на жп гарата. Хората споделиха, че това ги затруднява.

От Община Стара Загора споделиха, че строителната площадка е оградена и има жива защита. Има обаче и хора, които не желаят да удължават пътя си и намират пролуки, като минават напряко през релсите. Иначе пешеходният маршрут е през подлеза на жп гарата.

От общината се извиняват на жителите за породеното стеснение и са безапелационни, че крайният период за довеждане докрай на ремонтните действия на обекта - 1 декември, ще бъде спазен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР