В сряда времето и температурите все още ще са без

...
В сряда времето и температурите все още ще са без
Коментари Харесай

Времето утре - 6 октомври

В сряда времето и температурите към момента ще са без основна смяна. Над западната половина от страната ще бъде най-вече слънчево, само че по-късно след обяд от запад ще стартира нарастване на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) Георги Цеков.

Над източната половина сутринта ще има забележителна ниска облачност или мъгла, след обяд облачността ще се раздра и ще намалее. Вятърът ще е слаб до сдържан, от изток-североизток. Още през нощта против четвъртък облачността на всички места ще се усили и през идващите дни ще бъде най-вече облачно. Ще има и превалявания, по-често, на повече места и повече по количество в Западна България. Вятърът ще е най-често сдържан, от изток-североизток, в източните региони краткотрайно ще е и мощен. Минималните температури ще са с 2-3 градуса по-високи, а дневните ще се намаляват.
 Седмична прогноза за времето за 4-10 октомври Седмична прогноза за времето за 4-10 октомври
В понеделник и вторник над цялата страна ще бъде най-вече слънчево. Минималните температури ще са сред 2 и 12 градуса, а оптималните...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР