В сряда влизаме обратно в зала, за да предложим комисията,

...
В сряда влизаме обратно в зала, за да предложим комисията,
Коментари Харесай

Кирил Петков: В София е задължително да имаме един кандидат за кмет с ”Демократична България”

В сряда влизаме назад в зала, с цел да предложим комисията, с цел да има естествен публичен спор, в случай че те не се съгласят - то това значи, че те бързат за избори.Очаквам да се употребява член 82 от правилника на Народно събрание и тези безумия със среднощното гласоподаване да се прекратят, след това да отидем в зала и да гласуваме и в случай че има промени, се надявам президентът да постави несъгласие, съобщи още съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков пред Нова телевизия.

Промените в Изборния кодекс са опит за кражба на демократичния избор на българите. По думите му в Народно събрание би трябвало да се вземат решение проблемите на хората, които са належащи сега. " Какво му е на Изборния кодекс, не разбирам, нали Борисов се хвали, че е победил с него. Защо посреднощите, когато българите спят, се гласоподават промени, за какво не го направиха в 3-4 съвещания ", запита той.

Според него не е обикновено 15% от вота на локалните избори през 2019 година да е недействителен. Те споделят дайте да върнем избора, но какъв избор - никой не желае да му бъде сменен вота, сподели Петков.

Вчера излизайки от постройката на Народно събрание и виждайки целият площад и бул. пред Парламентът отново ми даде вяра, че на хората им пука, сподели той.

 

Вярвам, че би трябвало да има оптимално обединяване на демократичните общности и явяване с един претендент. В София е безусловно наложително да бъдем с един претендент, рано е да се кажат имена, сподели Кирил Петков и добави, че се надява да имат претендент, който е против грещно подредените жълти павета и пейки за по 10 000 лв..

Занимава ме се с безспорни нелепости, вместо да приказваме за политики. Безумно е в 9:00 Борисов да приказва опорки и цялата парламентарна група да е там, те какво вършат - той споделя и те единствено натискат копчетата ли, запита експремиерът.

Що се отнася до опорките на ГЕРБ за затварянето на въглищните централи е увиснала след видео отговор на Европейска комисия, че те няма да се затварят.

Попитан дали отиваме към предварителни избори, той съобщи, че не би трябвало да се маха отговорността на първия. " Понесете отговорността и направете полемики по политики, дано да се види кои други партии могат да ги поддържат, а не да се върви към предварителни избори ", акцентира съпредседателят на Политическа партия.

Той бе безапелационен, че е за всевъзможни и цялостни инспекции от страна на службите. " Нека се влезе в случаи като " Капитан Андреево ", дано се ревизират кюлчета и чекмеджета ", прикани той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР