В сряда вечер в пленарната зала на Европейския парламент в

...
В сряда вечер в пленарната зала на Европейския парламент в
Коментари Харесай

ЕП ще бъде домакин на дебата на водещите кандидати за председател на ЕК

В сряда вечер в пленарната зала на Европейския парламент в Брюксел ще се състои спор с претендентите за ръководител на идната Европейска комисия. Началото на събитието е в 22.00 ч. българско време, се отбелязва в известие на Екологичен потенциал.

Това ще бъде единственият спор, където се срещат водещите претенденти - Нико Куе от Европейската левица; Ска Келер от Европейската зелена партия; Ян Захрадил от Алианса на европейските консерватори и реформатори; Маргрете Вестагер от Алианса на либералите и демократите; Манфред Вебер от Европейската национална партия; Франс Тимерманс от Партията на европейските социалисти.

Евровизия има публицистична отговорност за дебата, ориентиран към въпросите на заетостта, миграцията, сигурността, популизма, промените в околната среда и ролята на Европейски Съюз по света.

Предаването ще водят трима публицисти, избрани от Евровизия - Емили Нгуен (Франция), Маркус Прейс (Германия) и Анастина Хейкила (Финландия).

Пленарната зала на Екологичен потенциал ще бъде превърната в телевизионно студио и дебатът ще бъде излъчен онлайн с превод на 23 езика, в това число жестомимичен.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР