В сряда вечер Барселона и Реал Мадрид приковават погледите на

...
В сряда вечер Барселона и Реал Мадрид приковават погледите на
Коментари Харесай

Bwin предоставя специално предложение за Ел Класико с коефициент 50

В сряда вечер Барселона и Реал Мадрид приковават погледите на футболния свят. Двата отбора излизат в отсрочена среща от десетия кръг на Ла Лига в 21:00 часа. Барса и Реал са с равни точки и битката посред им е пряк спор за краткотрайното водачество. За да бъде още по-интересно прекарването на почитателите, интернационалният букмейкър bwin дава специфична оферта за огромния конфликт - коефициент 50 при залог на обичания тим. За този залог важат специфични правила и условия.

Каталунците са повелители на Ел Класико в последните години, само че демонстрират много съмнения от началото на сезона. Проблемите им са свързани главно с представянето в отбрана. Въпреки това каталунците играят безапелационно в своите семейства. Гостите от “Сантиаго Бернабеу” стабилизираха играта си последните седмици и постоянно показват заостреност в нахлуване.

Лионел Меси и Карим Бензема са водачи в голмайсторската листа на Ла Лига. Двамата са водещите фигури на своите тимове и точно от тях се чакат попадения и креативен осъществявания в офанзива.
Ел Класико постоянно е наситено с доста сила и пристрастености. В сряда вечер страстите още веднъж ще са на висота, а футболните почитатели ще изживеят още една “гореща” борба сред Барса и Мадрид.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТАТА  Снимки: ©Getty Images

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР