В сряда в болница в Сидни почина звездата от сериала

...
В сряда в болница в Сидни почина звездата от сериала
Коментари Харесай

Сега тя е с тях: Звезда от сериал почина 22 дни след родителите си и сестра си

В сряда в болница в Сидни умря звездата от сериала " У дома и на път " Джесика Фолкхол. Актрисата затвори вечно очи шест дни, откакто бе изключена от животоподдържащите апарати. Това оповестиха родственици на момичето.
На 26 декември Джесика и нейното семейство са взели участие в страшна автомобилна злополука в Нов Южен Уелс. Родителите на актрисата умряли на място, самото момиче и 21-годишната ѝ сестра Анабел били признати по неотложност в болница в сериозно положение. От случая до самата си кончина те по този начин и не пристигнали в схващане. Три дни след удара Анабел умряла. Грижата за Джесика била към този момент поета от нейните родственици. Актрисата била включена към системи за поддържане на живота.
 Фото ©IMDB/ Джессика Фолкхол
Джесика Фолкхол

 Фото ©Facebook/Jordan Brohier/ Аннабель Фолкхол
Анабел Фолкхол

На 11 януари било взето решение Джесика да бъде изключена от машините. В същия ден стотици скърбящи се събраха в черквата Света Мария в Сидни, с цел да се сбогуват с родителите и сестрата на актрисата. Може би, Джес също е желала да бъде с тях... Въпреки това, момичето траяло да се бори за живота си. Шест дни по-късно обаче тялото на Джесика не издържало, мозъкът ѝ изключил и тя умряла.

 Фото ©TNV/ Место происшествия, Новый Южный Уэльс

Сега Джесика е дружно със своето семейство. Роднините на момичето разбрали, че Джесика рано или късно ще ги напусне, медиците нищо не могли да създадат. До последната секунда обаче в сърцата им се таила вяра.
 Фото ©MATRIXNEWS.COM.AU/ Похороны родителей и сестры Джессики
Погребението на сестрата и родителите на Джесика.

Чичото на актрисата към момента не може да повярва какво се е случило: " Трудно ще забравим този ден. Животът им на тази земя бе безсмислено пресечен незабавно след Коледа. Винаги съм си мислел, че дружно със сестра ми Вивиан (майката на Джесика) ще посрещнем старостта. Сега останаха единствено спомените ", споделя Пол Понтичело.
 Фото ©FACEBOOK/ Семья Фолкхол
Семейство Фолкхол

Причината за злополуката е 50-годишният Крейг Уайтъл. Мъжът се забил в колата на бащата на Джесика. По-късно полицията открила, че Уайтъл постоянно е нарушавал законите за придвижване по пътищата. Преди година му е била отнемана и книжката. Също по този начин от юли 2004 година до юли 2013 година той не е имал право да кара. Полицията продължава следствието.
 Фото ©dailymail.co.uk/ провинен происшествия Крейг Уайтл

Джесика се е снимала в 16 епизода на телевизионния сериал " У дома и на път " през ноември 2016 година. Тогава тя е имала роля и в американския филм " Хармония ", чиято премиера ще се състои тази година. При злополуката е умрял и Уайтъл.
 Фото ©dailymail.co.uk/ Джессика Фолкхол и Пиа Миллер на съёмках фильма в Палм-Бич, Флорида



Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР