В сряда в болница в Сидни почина звездата от сериала

В сряда в болница в Сидни почина звездата от сериала ...

Сега тя е с тях: Звезда от сериал почина 22 дни след родителите си и сестра си.

В сряда в болница в Сидни почина звездата от сериала "У дома и на път" Джесика Фолкхол. Актрисата затвори завинаги очи шест дни, след като бе изключена от животоподдържащите апарати. Това съобщиха роднини на момичето.
На 26 декември Джесика и нейното семейство са участвали в страшна автомобилна катастрофа в Нов Южен Уелс. Родителите на актрисата починали на място, самото момиче и 21-годишната ѝ сестра Анабел били приети по спешност в болница в критично състояние. От инцидента до самата си кончина те така и не дошли в съзнание. Три дни след удара Анабел починала. Грижата за Джесика била вече поета от нейните роднини. Актрисата била включена към системи за поддържане на живота. 
Фото ©IMDB/ Джессика Фолкхол
Джесика Фолкхол

 
Фото ©Facebook/Jordan Brohier/ Аннабель Фолкхол
Анабел Фолкхол

На 11 януари било взето решение Джесика да бъде изключена от машините. В същия ден стотици скърбящи се събраха в черквата Света Мария в Сидни, за да се сбогуват с родителите и сестрата на актрисата. Може би, Джес също е искала да бъде с тях... Въпреки това, момичето продължило да се бори за живота си. Шест дни по-късно обаче тялото на Джесика не издържало, мозъкът ѝ изключил и тя починала. 

 
Фото ©TNV/ Место происшествия, Новый Южный Уэльс
 

Сега Джесика е заедно със своето семейство. Роднините на момичето разбрали, че Джесика рано или късно ще ги напусне, медиците нищо не могли да направят. До последната секунда обаче в сърцата им се таила надежда. 
Фото ©MATRIXNEWS.COM.AU/ Похороны родителей и сестры Джессики
Погребението на сестрата и родителите на Джесика. 

Чичото на актрисата все още не може да повярва какво се е случило: "Трудно ще забравим този ден. Животът им на тази земя бе безсмислено прекъснат веднага след Коледа. Винаги съм си мислел, че заедно със сестра ми Вивиан (майката на Джесика) ще посрещнем старостта. Сега останаха само спомените", казва Пол Понтичело. 
Фото ©FACEBOOK/ Семья Фолкхол
Семейство Фолкхол

Причината за катастрофата е 50-годишният Крейг Уайтъл. Мъжът се забил в колата на бащата на Джесика. По-късно полицията установила, че Уайтъл често е нарушавал законите за движение по пътищата. Преди година му е била отнемана и книжката. Също така от юли 2004 година до юли 2013 година той не е имал право да шофира. Полицията продължава разследването. 
Фото ©dailymail.co.uk/ виновник происшествия Крейг Уайтл
 

Джесика се е снимала в 16 епизода на телевизионния сериал "У дома и на път" през ноември 2016 година. Тогава тя е имала роля и в американския филм "Хармония", чиято премиера ще се състои тази година. При катастрофата е загинал и Уайтъл. 
Фото ©dailymail.co.uk/ Джессика Фолкхол и Пиа Миллер на съёмках фильма в Палм-Бич, Флорида
 

 


Превод: БЛИЦ
 

Източник: blitz.bg