В сряда температурите сутрин остават от 5 до 10 градуса,

...
В сряда температурите сутрин остават от 5 до 10 градуса,
Коментари Харесай

Радвайте Се На Слънчицето! Времето В България Се Обръща След Броени Дни!

В сряда температурите заран остават от 5 до 10 градуса, а в следобедните часове ще се затопли до 18, 24 градуса.

В четвъртък ще настъпи частична смяна на времето. Облачността ще се усили и ще бъде променлива, на моменти забележителна, макар, че по региони ще има и слънчеви шпации.

Възможни са слаби валежи от дъжд, само че количествата на множеството места ще са напълно дребни. Минималните температури ще се покачат и ще са от 8 до 14 градуса, тук-там до 15. Дневните ще са от 18 до 23 градуса. Ще духа слаб вятър от североизток.

В петък минималните температури ще бъдат от 7 до 12, а дневните от 17 до 24 градуса. Облачността ще бъде по-често незначителна, съвсем без превалявания.

В събота вятърът ще се ориентира от северозапад и температурите ще се покачат. Минималните ще са от 9 до 15, а дневните от 19 до 24 градуса, в западната част на Дунавската низина до към 25.

В неделя от север-северозапад ще прониква по-хладен въздух. Облачността ще бъде по-често забележителна, а тук-там ще превали слаб дъжд. Отново не се чакат основни превалявания, с изключение на на обособени места северно от планините, където е допустимо да се акумулират няколко литра на квадратен метър. Минималните температури ще бъдат съвсем без смяна, от 8 до 13, а дневните ще се намалят и ще са от 16 до 21 градуса.

Според предварителните прогнози, през идната седмица температурният декор денем ще бъде по-нисък от този през актуалната с към 5 градуса и температурите ще са по-близко до нормалните за края на октомври. Облачността ще бъде променлива, в някои дни - забележителна и тук-там ще превали едва, без количествата превалявания да бъдат основни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР