В сряда сутринта на места в източните райони все още

...
В сряда сутринта на места в източните райони все още
Коментари Харесай

Времето: Студен вятър носи мраз

В сряда сутринта тук-там в източните региони към момента ще превалява и дъжд, и сняг. Над останалата част от страната облачността денем ще е променлива, постоянно забележителна, съвсем без превалявания. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 4 и 1 градус, малко по-високи по морския бряг, а оптималните ще са сред 1 и 6 градуса.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна и на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан, по откритите елементи - до мощен северозападен вятър. С него температурите ще се намаляват и към 14 ч. на 1200 метра ще е към минус 1 градус, а на 2000 метра – към минус 7 градуса.

Над Черноморието ще е най-вече облачно. Преди обяд тук-там към момента ще превалява дъжд. Ще духа сдържан, преди обяд краткотрайно мощен запад-северозападен вятър. Температурите ще са без значителен дневен ход и към 14 ч. ще са сред 3 и 6 градуса. Температурата на морската вода ще е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, сутринта тук-там до 4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 55 мин. и залязва в 17 ч. и 15 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 19 мин.

Луната изгрява в 08 ч. и 19 мин. и залязва в 17 ч. и 26 мин. Фаза: новолуние. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР