В сряда ще видим още една голяма европейска битка. Грандовете

...
В сряда ще видим още една голяма европейска битка. Грандовете
Коментари Харесай

Какви мачове ни очакват до края на футболната седмица?

В сряда ще забележим още една огромна европейска борба. Грандовете в Холандия Аякс и Фейенорд се изправят един против различен в 1/2-финал от шампионата за Купата на Холандия.
 Феноменален Меси подчини Севиля
През тази седмица ще станем очевидци и на две издания на " Ел Класико ". В сряда Реал Мадрид приема Барселона в 1/2-финален реванш от Купата на Краля. Развръзката е неразбираема, защото огромните противници направиха 1:1 между тях на " Камп Ноу " при започване на месеца. В събота Реал още веднъж посреща Барса, само че в конфликт от Ла Лига, който можете да гледате по MAX SPORT 4. И " белите " са опрени до стената, защото изостават на 9 точки от каталунците, които са на върха.

В Англия също има доста забавни конфликти. За Тотнъм предстоят две лондонски дербита – посещение на Челси и домакинство на Арсенал, които могат да предрешат изхода на сезона за " шпорите " във Висшата лига.

" Сините " и " топчиите " също ще гонят наложителен триумф над Хари Кейн и компания, тъй като се борят с Манчестър Юнайтед за място в Топ 4.

Ако не сте фенове на Англия и Испания, значи чакате с неспокойствие огромните дербита на Италия и Португалия през уикенда.

Римското дерби сред Лацио и Рома ще ви посрещне с " отворени прегръдки " в събота по МАX SPORT 3, както и срещата сред Порто и Бенфика в Португалия. За похлупак - през този уикенд стартира и новият сезон в американската МЛС по MAX SPORT 2.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР