В сряда ще се натоварите с определени битови проблеми. Най-вероятно

...
В сряда ще се натоварите с определени битови проблеми. Най-вероятно
Коментари Харесай

Овен, Лъв и Стрелец, благоприятен ден за контакти с нови...

В сряда ще се натоварите с избрани битови проблеми. Най-вероятно те ще зародят ненадейно през днешния ден или ще са останали неразрешени от през вчерашния ден. В работата си бъдете нащрек със препоръки и оферти на сътрудници или клиенти. Опитайте се да се наслаждавате на постигането на положителни резултати, без да влагате някакъв алчен интерес към работата и отговорностите на другите. Сряда вещае особено събитие или вест в фамилията или обвързвана с родственик. Ще възникне краткотрайно терзание към телефонен диалог, който очаквате или пътешестване, което ще предприемете с другари.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, през днешния ден ще имате удобен ден за контакти с нови и остарели другари. Получената информация през днешния ден ще ви накара да се замислите за някои неща, да обмислите нова концепция или опция за развиване.
По-специални ще бъдат контактите ви с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.
Ако сте родени под знака на Телец, Козирог или Дева, сряда ще бъде ден, който не трябва да се пропилява с мързелуване, занимания с несъществени или мимолетни неща. Това ще бъде ден за работа, която доста скоро ще ви донесе някакво самопризнание. Изненадите през днешния ден ще имат връзка с дете или по-млади от вас хора.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, пред е вас ден удобен за любовни прекарвания, за нови срещи или диалози за бъдещето на актуалната ви връзка. Хубави прекарвания, вести или оферти ще получите от хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Днес ще имате шанс във значими за вас задания, тъй че бъдете дейни и не се изолирайте в личните си проблеми и ползи.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, през днешния ден малко неща ще зависят от вас. Ще следвате препоръките или ще имате неотложни задължения с хора, които са по-възрастни от вас или са на по-висока позиция, там където работите. Новините през днешния ден имат да имат отношение към житейска разлъка в едно семейство, кражба или различен тип загуба.

astra velida
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР