В сряда ще е предимно слънчево, след обяд с разкъсана

...
В сряда ще е предимно слънчево, след обяд с разкъсана
Коментари Харесай

Температури до 30° ни очакват в сряда

В сряда ще е най-вече слънчево, след обяд с раздрана висока облачност. Със слаб до сдържан вятър от запад-югозапад ще прониква топъл въздух. Сутринта ще е хладно, само че денем температурите доста ще се покачат и оптималните ще са сред 25° и 30°, в София към 26°.
По Черноморието ще е най-вече слънчево.  Преди обяд ще духа слаб западен, след обяд - сдържан южен вятър. Максималните температури ще са 24-28°. Температурата на морската вода е 23-24°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан западен, по най-високите елементи северозападен вятър. Вечерта вятърът ще се усили. Температурите ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 13°.
В четвъртък и петък ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. На 15 септември утринните температури ще са сред 12° и 17°, оптималните в по-голямата част от страната ще са над 30°, тук-там в низините до 35°-36°. В петък ще се задържи с високи температури, изключително в югоизточната половина от страната. Над Северна България ще има краткотрайни нараствания на облачността, към момента без превалявания. Вятърът от запад-югозапад ще се усили.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР