в сряда се нахвърли върху колегите си републиканци, като ги

...
в сряда се нахвърли върху колегите си републиканци, като ги
Коментари Харесай

Републиканският конгресмен се разтопи, питайки какво изобщо прави партията му

в сряда се нахвърли върху сътрудниците си републиканци, като ги укори за години, пропилени в безучастие и безпорядък, вместо да си правят работата.

The Тексаският републиканец и член на фракцията на свободата прекара времето си на пода в Камарата на представителите в сряда, викайки и жестикулирайки диво към своята група, осъждайки ги за капитулация във връзка с обещанията, работейки с демократите, и оплаквайки транспарантно празния метод на партията за създаване на гранична стена.

„ Едно нещо. Искам моите сътрудници републиканци да ми дадат едно нещо. един. Че мога да продължа акцията и да кажа, че го направихме “, сподели Рой. „ Едно! “

„ Всеки, който седи в комплекса, в случай че желае да слезе на пода и да ми изясни едно значително, значимо, значимо нещо, което републиканското болшинство е направило с изключение на добре, „ Предполагам не е толкоз неприятно, колкото при демократите “, оплака се Рой.

Републиканската партия на Камарата най-сетне одобри решение за краткотрайни разноски във вторник, след месеци, прекарани в премахване на личния си представител и разногласия с кого да го размени. Този законопроект в този момент се насочва към Сената на Съединени американски щати, където ще бъде изправен пред още един кръг от рецензии, единствено два дни преди евентуалното затваряне на държавното управление.

Във вторник Рой твърди, че последният законопроект е „ “ това, което получи някогашният ръководител на Народното събрание Кевин Маккарти напусна поста.

„ Писна ми и съм изтощен от това. Не пристигнах тук за второ място. Не пристигнах тук за повече извинения. Не пристигнах тук, с цел да може представителят на Камарата да поеме позицията и след 17 дни да одобри продължаваща резолюция в тази Камара посредством прекъсване на разпоредбите “, възмути се Рой по време на речта си в Камарата. < /p>

След това той атакува Доналд Тръмп, критикувайки консерваторите, че не са съумели да реализират политическите си цели, даже когато партията имаше болшинството в Камарата на представителите, Сената и Белия дом по време на президентството на Тръмп.

„ С цялото ми почитание към някогашния президент Тръмп, те сигурно не са обезпечили сигурността на границите, когато имахме Белия дом, Камарата и Сената “, сподели Рой. „ Нищо! “

„ Говорихме огромна игра за построяването на стена и Мексико да заплати за това. Няма стена и Мексико не заплати за това и не преминахме никаква гранична защита “, добави той.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР