В сряда RLY Network (RLY), крипто актив, подкрепен от Coinbase

...
В сряда RLY Network (RLY), крипто актив, подкрепен от Coinbase
Коментари Харесай

Цената на токен, подкрепен от Coinbase се изстреля след тези съобщения

В сряда RLY Network (RLY), крипто актив, подсилен от Coinbase означи скок от 166%, откакто разкри наличностите в хазната си и бъдещите си проекти.

Първоначално цифровата валута се търгуваше на цена от към $0.015, само че по-късно на същия ден скочи до почти $0.04.

Въпреки че отчасти се възвърне – сега RLY се търгува на цена от към $0.026, което към момента съставлява към 50% нарастване по отношение на началната цена в сряда.

По-рано тази година RLY Network се сблъска с несъгласия, когато разгласи прекъсването на своята странична верига на (ETH), RallyIO, през януари. Макар че RallyIO беше едно от многото приложения, построени върху протокола RLY, прекъсването на плана не визира жизнеспособността на цялата екосистема.

Въпреки това в сряда планът пое самодейността да обясни цялостното си бъдеще посредством туит.

Според Асоциацията на RLY мрежата, която беше основана и гласувана от общността за подкрепяне на ръководството, главният фокус остава разпространяването на общността и екосистемата RLY.


 


Според информацията касата на общността разполага с над 20 милиона USDC и над 7 милиарда RLY. Това разрешава на компанията да продължи нововъведенията и поддръжката на екосистемата. Асоциацията на RLY мрежата също по този начин има намерение да пусне нови допълнения към софтуера с отворен код на RLY, в това число пускане на обществен блокчейн .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР