В сряда над Южна България ще преобладава слънчево време, докато

...
В сряда над Южна България ще преобладава слънчево време, докато
Коментари Харесай

Времето: На север сняг и облаци, на юг ще грее слънце

В сряда над Южна България ще доминира слънчево време, до момента в който над Северна облачността ще е забележителна и на обособени места ще превали слаб сняг, а мъглите в равнинната част ще са трайни. В източните региони ще духа слаб северен, в Дунавската низина - слаб източен вятър. Минималните температури ще са сред минус 7 и минус 2 градуса, а оптималните ще са от минус 1-2 градуса на места в северните до 8-10 градуса в крайните югозападни региони.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд от запад ще стартира нарастване на високата облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 3 градуса, а на 2000 метра – към минус 3 градуса.

Над Черноморието облачността ще е по-често забележителна и на обособени места в северните региони ще превали слаб сняг. Над южните региони ще има по-съществени разкъсвания на облачността. Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Максимални температури ще са сред 3 и 6 градуса. Температурата на морската вода ще е 11-13 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 2 декември слънцето ще изгрее в 07:39 часа и ще залезе в 16:52 часа. Продължителността на деня е 09:13 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР