В сряда лекарите във Военномедицинска академия поставиха легендарният български артист

...
В сряда лекарите във Военномедицинска академия поставиха легендарният български артист
Коментари Харесай

Бойко Борисов Просълзи Цяла България Преди Минути: Великият Стефан Данаилоя

В сряда лекарите във Военномедицинска академия сложиха именитият български актьор на изкуствена кома.

Преди седмица Ламбо беше настанен в интензивното поделение на болничното заведение поради събиране на вода в белите дробове. През август той бе признат по неотложност в болница в Бургас, където му беше направена интервенция на тазобедрената става.

Днес стана ясно, че Стефан Данаилов продължава да е на апаратна вентилация в реанимацията на Военномедицинска академия, откакто му е направена пункция поради излив в белия дроб, което заяви доведеният му наследник Росен Цанков.

" Трудно дишаше и се наложи на апаратно дишане да го сложат. По лекарски избор го сложиха и в медикаментозна кома, другояче той си беше в схващане. Явно, с цел да не се мъчи, не знам ", добави Цанков.

По думите му, първоначално реаниматорите във ВМА са правили опити за дихателна рехабилитация, само че в сряда положението на Стефан Данаилов внезапно се е влошило и се е наложила интубация.

" Това е, което знаем. Там мъчно се влиза. Има открита рана и всеки един вирус ще е съдбовен, за това е пъклен комплицирано там да влезе някой. Племенницата му Росица беше няколко пъти при него. Направиха някаква пункция, имаше и кръв в белия дроб. Взеха някакви хистологии, само че не знаем резултатите публично. Лекарите не са ни споделили какво плануват, аз се надявам на някакво знамение. Той просто спи, стискаме му палци, друго не мога да кажа ", добави през сълзи Росен Цанков.

Междувременно актрисата Ирен Кривошиева заяви, че синът им Владимир Данаилов незабавно се връща в България, с цел да е край татко си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР