В сряда Христо Ангелов преби 9-годишния Димитър, като първо го

...
В сряда Христо Ангелов преби 9-годишния Димитър, като първо го
Коментари Харесай

Пастрокът, Който Преби Жестоко Дете И Го Върза На Гробищата Вбеси Цяла България С Обяснението, Което Даде!

В сряда Христо Ангелов преби 9-годишния Димитър, като първо го удрял с плесници, а в следствие употребявал железен ръжен и дървена пръчка, която счупил на пет места. След побоя, детето било вързано от пастрока за оградата на гробището и оставено там единствено. Причина за жестокостта пък станало позвъняване от шефа на ОУ " Христо Смирненски " в село Житница, че третокласникът Митко не слуша в учебното заведение и се закача със съучениците си.

" Аз по принцип не пия, но тоя ден пих алкохол и не знам какво ми стана. Ядосах се, от учебното заведение ми се обадиха, че Димитър псува и наскърбява госпожата. Никога не съм си бил децата, това беше за първи път и в никакъв случай няма да се повтори ", съобщи Ангелов и помоли арбитър Божидар Кърпачев да го пусне на независимост, с цел да работи и да си гледа фамилията, съобщи " Марица ".

Съдията обаче го остави в ареста, като се базира на показанията на майката на битото дете Елка Боянова, съгласно които Ангелов пие всяка вечер до късно и редовно бие нея и четирите деца.

" Престъплението е осъществено с изключителна грубост и свирепост към личното му дете ", добави арбитър Кърпачев.

Обвиненията против Христо Ангелов са две - за побоя и завързването на детето и за закана за ликвидиране. Според служебния му бранител Димитър Кочанов той отхвърля да признае, че е плашил момченцето, че ще го убие.

Пастрокът принудител е осъждан - както за кражба и обир, по този начин и за шофиране след приложимост на алкохол. Ако Христо Ангелов апелира арестуваните си под стража пред Окръжния съд, мярката му се преглежда на 2 януари.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР