В сряда главният изпълнителен директор на Microsoft Сатя Надела се

...
В сряда главният изпълнителен директор на Microsoft Сатя Надела се
Коментари Харесай

Какво е да работиш с Бил Гейтс: Разказва сегашният ръководител на Microsoft

В сряда основният изпълнителен шеф на Microsoft Сатя Надела се срещна с бизнес сътрудниците на компанията в Лас Вегас за годишна конференция.

По време на срещата, той не се сдържа и се пошегува с това, какво е да работиш с Бил Гейтс, с който в този момент са част от борда на шефовете.

Историята стартира незабавно, откакто Надела и неговият екип са показали новата опция за предпазване на информация посредством облачни технологии, написа Business Insider.

Това е най-новата разработка на софтуерния колос, която може да събира съвсем безграничен размер информация и е способна да работи със сървърната система за ръководство на база данни Microsoft SQL. Технологията е била подготвена още през септември, само че е показана на сътрудниците на компанията едвам в този момент.

" Реализирането на този план за предпазване на безкрайно количество информация е фантазия, трансформирала се в действителност. Тази облачна база данни лишава 7 години, с цел да се приключи ", изяснява Надела.

" Бил Гейтс скоро се срещна с екипа, създал технологията и изпрати имейл. Обикновено, когато получаваш известие през уикенда от Бил, ти изчакваш и се замисляш: Трябва ли в действителност да го отворя в този момент? Работя с него от толкоз време ", споделя корпоративният вицепрезидент на Microsoft.

Той е отворил имейла и споделя следното за написаното в Гейтс на срещата:

" Помислих си: Уау! Никога не съм чувал такива думи от него. Той в действителност е очарован от напредъка, който постигнахме. "

Надела продължава, като изяснява, че естествено Бил Гейтс е изброил в известието неща, върху които би трябвало да се работи още, с което е разсмял съдружниците на компанията по време на конференцията.

Това се дължи на репутацията, която съществува за имейлите, изпращани от Гейтс, изключително когато той не е удовлетворен от напредъка по създаването на избран артикул.

Това излиза наяве от имейл от 2003 година, оповестен в медиите по-късно, когато към момента създателят на Microsoft e работил по осем часа в компанията. В него Гейтс показва недоволството си от бавната скорост, с която е работил уеб страницата, когато той е пробвал да изтегли приложението Movie Maker.

" Този уебсайт е толкоз муден, че той е негоден ", е декларирал Гейтс.

Когато публицист желае от милиардера този имейл, с цел да може да го разгласява, Бил Гейтс дава отговор, че това не е индивидуален случай. По думите му не е имало и ден, в който той да не изпрати подобен имейл, защото това му е работата.

Предвид тона и условията в тези имейли, Надела е помислил, че и известието, изпратено през уикенда ще бъде от този тип, само че е останал прелестно сюрпризиран от признанието на Гейтс за свършената работа.
 Гейтс призна най-голямата си неточност, която коства на Microsoft $400 милиарда
Гейтс призна най-голямата си неточност, която коства на Microsoft $400 милиарда

Коя е тя?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР