В сряда динамичността на събитията може да ви изнерви или

...
В сряда динамичността на събитията може да ви изнерви или
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 септември: Неочаквани новини за 4 зодии

В сряда динамичността на събитията може да ви изнерви или да бъде причина за по-голямо напрежение и даже допускане на обикновени неточности от ваша страна.
Днес избягвайте прибързани дейности в каузи свързани с финансов документ. Внимателно проверявайте всяка подадена ви информация.
Съхранете се от подправени вести или такива, които имат за цел да ви предизвикат към дейности, които не са във ваша изгода.
В сряда мнозина ще се зарадват на вест или събитие обвързвано с бебе или с младеж. Промяна в една любовна връзка може да възникне от непредвидена обстановка обвързвана с бременност.
Това ще бъде удобен ден за пътешестване (включително зад граница) или за развиване на контакти с чужденци.
За страдание през днешния ден някои от вас ще преживеят прочувствена загуба обвързвана с жена.

Овен
Днес не подценявайте сигналите, които тялото ви дава. Може да криете някои неща от другите, само че това не значи, че те не съществуват.

Телец
Днес не давайте напразни очаквания там, където нямате никакво желание даже да се върнете. Понякога мълчанието може да каже доста повече от хиляди думи.

Близнаци
Това е ден, в който да решите какво да отхвърлите вечно от плещите си. Сега имате потребност от разтоварване, както психическо, по този начин и физическо.

Рак
Днес не може да си позволите взаимни отстъпки със здравето и настроението си. Погрижете се за тях, като за нещо нежно и скъпо, каквото в действителност са.

Лъв
Днес не си мислете, че светът ще свърши без вашето присъединяване. Оттеглете се от дейни дейности и си подарете няколко часа тишина.

Дева
Днес не напирайте да сте измежду първите редици. Изберете си комфортно място, от където ще може да наблюдавате всичко, което се случва и да си вършиме заключения.

Везни
Днес е добре да усвоите ново умеене. Не се отхвърляйте след първия крах. Бъдете настоятелни, упорити и поредни.

Скорпион
Днес е добре да се обърнете обратно и да помислите дали няма нещо за дотъкмяване. Ако нямате сходни отговорности се обадете на другар, с който не сте се чували от дълго време.

Стрелец
Днес не правете компромис с качеството на нещата. Това се отнася до тези, които другите вършат за вас, само че и за тези, които вие вършиме за другите.

Козирог
Днес не навлизайте на вятъра в дълбини, от които не е ясно по какъв начин ще се измъкнете. Помислете най-много за себе си и по какъв начин по-лесно да премине денят ви.

Водолей
Денят е сполучлив за всевъзможен тип връзка. Чарът ви ще ви отваря порти, а положителната дума ще основава другарства.

Риби
Днес е добре да бъдете по-аналитични и наблюдателни. Изводите направете за себе си и не бързайте да давате оценки или да изказвате мнение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР