В сряда Адриан Андреев ще излезе на кортовете в Мелбърн

...
В сряда Адриан Андреев ще излезе на кортовете в Мелбърн
Коментари Харесай

Андреев, Рубльов, Гарсия и Квитова: Коментирайте днешните мачове


В сряда Адриан Андреев ще излезе на кортовете в „ Мелбърн Парк “ за мача си от втория кръг на квалификациите на Australian Open. След трагичната дебютна победа в шампионатите от Големия шлем, в този момент българинът ще се изправи против Юрий Родионов.

Двубоят им ще бъде втори на корт №12, където програмата започва в 1 часа след среднощ българско време с дуела Мириам Бьорклунд – Нао Хибино.

Австрийският представител е №15 в пресявките и №122 в света. През 2022-а той завоюва две трофеи на равнище Чалънджър и четири мача в АТР тура. До момента двамата не са играли между тях. Родионов въпреки всичко има отрицателен спомен от мач с български представител – през 2021-а той загуби от Александър Донски в квалификациите на Sofia Open.

При нова победа Андреев ще доближи до третия съдбоносен кръг на пресявките, където би срещнал спечелилия от дуела сред Томас Бариос Вера (№230) и Зизу Бергс (№129).
Корт №12, начало в 01:00 ч.
Мириам Бьорклунд – Нао Хибино
Адриан Андреев – Юрий Родионов
Магдалена Фрех – Саша Викъри
Доминик Щрикер – Мичъл Крюгер
Полина Кудерметова – Кейти Болтър

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно в Аделаида двамата топ сложени при мъжете – Андрей Рубльов и Пабло Кареньо Буста, ще стартират присъединяване си надлежно против Танаси Кокинакис и Сону Куон. Не по-малко забавно ще бъде при дамите, където ще забележим на корта оглавяващата схемата Каролин Гарсия, както и Петра Квитова и Белинда Бенчич.
Централен корт, начало в 02:30 ч.
Петра Квитова – Кинуен Джън
Анна Калинская – Белинда Бенчич
Сону Куон – Пабло Кареньо Буста
Не преди 10:30 ч.
Андрей Рубльов – Танаси Кокинакис
Не преди 12:00 ч.
Каролин Гарсия – Катерина Синякова

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно на ATP 250 шампионата в Оукланд поставеният под №1 Каспър Рууд ще се изправи против Ласло Джере, а идващият най-високо ранкиран участник – Камерън Нори, ще играе с Иржи Лехечка. Програмата стартира в 01:00 ч. със конфликта сред Дженсън Бруксби и третия подложен Диего Шварцман.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

На WTA 250 конкуренцията в Хобарт ще забележим в деяние първата сложена Мари Бузкова, както и Юлия Путинцева и шампионката на Australian Open за 2020 година София Кенин.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Днес ще има и два мача с българско присъединяване на равнище ITF. Александър Донски ще играе с Дени Васерман (№774) в първи кръг на М15 шампионата в Доха, а Пьотр Нестеров ще се изправи против хърватина Иван Содан на старта на М15 конкуренцията в Монастир.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР