В сряда (3 август) по БНТ 1 започва 6-серийният телевизионен

...
В сряда (3 август) по БНТ 1 започва 6-серийният телевизионен
Коментари Харесай

Сериалът „На границата“ започва по БНТ 1

В сряда (3 август) по Българска национална телевизия 1 стартира 6-серийният ефирен филм „ На границата ", който е част от филмовата лятна стратегия на Българска национална телевизия 1 и ще се излъчва всяка делнична вечер от 19:00 ч. В основните функции феновете ще видят известните български артисти Димо Алексиев, Мартин Димитров, Валентин Танев, Борис Луканов, Николай Урумов, Асен Данков и други.

Филмът „ На границата " е част от Национална културна стратегия, отдадена на 100-годишнина от Първата международна война. Сюжетът на сериала споделя за воин от съвременността, който влиза в ранните военни разкази на Йордан Йовков от цикъла „ Край Места ". Историята се развива редом - в Дом за изоставени деца в съвременността и на гранична застава в навечерието на Първата международна война. Два свята, отдалечени един от различен, съвсем столетие, които като че ли нямат нищо общо между тях. Но път сред тях има и той ще бъде извървян от едно 17-годишно момче, което в предишното ще открие смисъла на сегашното, другарството, доверието, любовта и човешкото достолепие.

Режисьор на сериала „ На границата " е Станимир Трифонов, по сюжет на Димитър Стоянович и оператор Цветан Недков. Сценографията е на Боряна Семерджиева, а композитор на музиката е Георги Стрезов.

Гледайте сериала „ На границата " от 3 август, всеки работен ден от 19:00 ч. по Българска национална телевизия 1

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР