В сряда, 26 януари, футболната звезда сподели смущението и объркването

...
В сряда, 26 януари, футболната звезда сподели смущението и объркването
Коментари Харесай

Снимка на Дейвид Бекъм, ревнуващ от първото влюбване на дъщеря си, обиколи мрежата

В сряда, 26 януари, футболната звезда показа разстройването и объркването си в обява в Instagram, откакто щерка му Харпър му признала, че е " влюбена " в едно от приятелчетата си.

Дейвид Бекъм е прочут с огромната си обвързаност към децата си и с дейното си присъединяване в тяхното развъждане. Той постоянно споделя в обществената мрежа фотоси от всекидневието и заниманията си със синовете си и с единствената си щерка Харпър, която скоро ще навърши 11 години. И явно грижовният баща към този момент би трябвало да се изправи пред обстоятелствата: Харпър пораства и доближава възрастта, в която доста от нас изживяват първото си влюбване.
Виктория и Дейвид Бекъм: Постоянно ни разделят. Игнорираме ги
Една от най-емблематичните двойки на звездния хоризонт, Виктория и Дейвид Бекъм, за повторно красят корицата на стилната библия Vogue....
Прочети повече
Както споделя самият Бекъм, две седмици преди Свети Валентин Харпър му разкрила, че е " влюбена " в един от приятелите си. Признание, което по всичко наподобява е мъчно за взимане за някогашния номер 7 на „ Манчестър Юнайтед “, който показа цялостното си комплициране в обява в Instagram.

 „ Това е лицето на баща “ откакто е чул признанието, написа той в профила си, споделяйки страстта със своите над 70 милиона почитатели. Публикацията е съпроводена с черно-бяла фотография, на която се вижда футболистът с очила с черни рамки със сериозен тип, зареял взор в пространството. Дали Дейвид Бекъм ревнува? И въпреки всичко Харпър очевидно е направила всичко допустимо, с цел да го успокои. „ Татко, ти си единствената ми Валентинка “, е споделила тя по думите на Бекъм.

View this post on Instagram
A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР