В среща от четвъртия кръг на редовния сезон в женската

...
В среща от четвъртия кръг на редовния сезон в женската
Коментари Харесай

ВК Варна - ДКС с амбиции да прекъсне негативната серия

В среща от четвъртия кръг на постоянния сезон в женската волейболната Демакс лига, отборът на Варна – ДКС гостува на Левски. Досега, „ сините “ са записали две победи против новаците в елита – Хектор и Марица 2022, а варненки към момента търсят първия си триумф в шампионата.

Ето какво съобщи преди отпътуването за столицата, старши треньорът на Варна – ДКС Юли Василев пред клубния уебсайт:

„ Проведохме пълноценна подготовка и сме пределно мобилизирани да прекъснем отрицателната серия досега. Въпреки, че от миналогодишния състав останаха единствено няколко състезателки и тимът бе запълнен с млади очаквания, смятам, че имаме капацитет още веднъж да се превърнем в приятната изненада на шампионата. Предстои ни сериозен конфликт против тима на Левски, който влезе по-добре от нас в шампионата, само че имам вяра, че имаме сили да запишем първата си победа в Демакс лигата. “

Двубоят сред Левски и Варна – ДКС е на 19.11. (събота), от 18:00ч., като сутринта варненки ще проведат последна подготовка, преди мача си в София.

В първите два мача от този кръг предстоящо ЦСКА надигра като посетител втория състав на Марица с 3:0, а шампионките нанесоха първа загуба на Казанлък със същия резултат и са еднолични водачи в класирането с цялостен актив.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР