В среща от 4-ия кръг на женската Демакс лига, волейболният

...
В среща от 4-ия кръг на женската Демакс лига, волейболният
Коментари Харесай

Варна ДКС с амбиции да прекъсне негативната серия

В среща от 4-ия кръг на женската " Демакс " лига, волейболният тим на Варна ДКС гостува на Левски. Досега " сините “ са записали две победи против новаците в елита – Хектор и Марица 2022, а варненки към момента търсят първия си триумф в шампионата. Ето какво съобщи преди отпътуването за столицата, старши треньорът на Варна ДКС Юли Василев пред клубния уебсайт:

" Проведохме пълноценна подготовка и сме пределно мобилизирани да прекъснем отрицателната серия досега. Въпреки, че от миналогодишния състав останаха единствено няколко състезателки и тимът бе запълнен с млади очаквания, смятам, че имаме капацитет още веднъж да се превърнем в приятната изненада на шампионата. Предстои ни сериозен конфликт против тима на Левски, който влезе по-добре от нас в шампионата, само че имам вяра, че имаме сили да запишем първата си победа в лигата. “

Двубоят сред Левски и Варна – ДКС е на следващия ден (19 ноември) от 18,00 часа, като сутринта варненки ще проведат последна подготовка, преди мача си в София.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР