В средите, в които се злоупотребявава с психоактивни вещества, се

...
Коментари Харесай

Д-р Цветеслава Гълъбова: Комбинацията наркотици не прави Кристиан невменяем, да не разбира постъпките си />Реклама / Ads
В средите, в които се злоупотребявава с психоактивни субстанции, се носят всевъзможни легенди и митове. И се вършат всевъзможни комбинации, вследствие на които се стига до такива чудовищни закононарушения, когато човек в действителност може да загуби визия кой е. Но държа да подчертая, че това не го прави неуравновесен.
Така психиатърът доктор Цветеслава Гълъбова разяснява пред bTV зверската злополука, в която почина журналистът Милен Цветков, и най-много тестът на водача в другия автомобил - Кристиан Николов, чийто тест бе позитивен за амфетамини, кокаин, марихуана и лексотан, съгласно публично оповестените данни от следствието.

Тоест, това не прави невероятно той да схваща свойството и смисъла на постъпките си и да ги управлява, добави тя.

" По принцип в случай че си приказваме - да, тази композиция в действителност е ужасяваща, тъй като имаме три психостимуланта, каквито са амфетамин, мварихуана и кокаина, плюс един седативен медикамент - лексотана. Те целят това, което са чули като взаимоотношение от тези субстнации - че първите три ще ги вдигнат, а четвъртата ще ги успокои, в смисъл ще им отстрани задръжните процеси. ", изясни тя.

" Този случай слага доста съществено въпроса към цялото общество за това по какъв начин ние си възпитаваме децата, по тази причина по какъв начин заместваме грижата към тях с материални придобивки, какъв брой доста сме се изкривили в това отношение и смятайки, че задоволявайки и презадоволявайки децата с материални неща, ние им даваме себе си, персоналното си време, сърцето си, душата си, а това не е по този начин ", добави психиатърът.

" Наркозависимите би трябвало да бъдат лекувани, тъй като това са психологични болести. Има толерантнотст към алкохола и леката дрога, която отваря вратата към тежката. Виждаме едно увеличение на психиатричните разстройва след приложимост, които след това минават на личен ход и нямат взаимоотношение с опиатите ", съобщи още доктор Гълъбова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР