В средата на юни Иги Азалия успя да изненада всички

...
В средата на юни Иги Азалия успя да изненада всички
Коментари Харесай

Иги Азалия разкри още една от тайните си

В средата на юни Иги Азалия съумя да изненада всички с новината, че има дете. На стори в Instagram Азалия написа, че има наследник, за който никой от почитателите ѝ даже не подозираше, защото никой нямаше визия, че австралийката е бременна.

Още тогава рапърката посочи, че желае да резервира персоналния живот на детето си настрана от вниманието на медиите, само че това не значи, че синът ѝ е някаква загадка, която пази. Въпреки това тя не показа никаква информация дали момченцето е от сегашният ѝ другар, прочут с артистичния псевдоним Playboi Carti, по какъв начин се споделя дребният и на каква възраст е.

Иги Азалия явно най-сетне е подготвена да запознае света със сина си или най-малко да разкрие на почитателите си по какъв начин се споделя. Изпълнителката показа името на момчето в обществените мрежи. Тя разгласява аудиозапис, в който приказва на детето, а обявата е озаглавена " Аметист и Оникс ".

View this post on Instagram
A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on Jul 14, 2020 at 11:54am PDT

Феновете ѝ обаче бързо съумяха да разшифроват кода, защото същинското име на Иги е Аметист. Това значи, че детето й се споделя Оникс. Много от почитателите ѝ я похвалиха за прелестното име, което е избрала, като изрекоха мнение, че двете имена доста си подхождат.
 Иги Азалия и новината, че рапърката има наследник
Новината, с която Иги Азалия изненада всички

Рапърката има да ни споделя нещо
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР