В средата на седмицата Робърт де Ниро гостува във вечерното

...
В средата на седмицата Робърт де Ниро гостува във вечерното
Коментари Харесай

Тайната, която Робърт де Ниро издаде

В средата на седмицата Робърт де Ниро гостува във вечерното предаване на извънредно симпатичния водещ Джими Фелън.

Там артистът приказва за The Irishman, който всички чакам е с неспокойствие, а и беше публикуван втори филмов откъс. Освен за кино лентата на Мартин Скорсезе, Де Ниро сподели и няколко думи за " Жокера ", чиято премиера е тъкмо след седмица.

Във кино лентата артистът влиза в ролята на ефирен водещ, който играе значима роля в историята на Артър Флек (Хоакин Финикс). От филмовите откъси съдим, че Финикс ще ни отвее главите с осъществяването си и Джими Фелън е на същото мнение.

Ето за какво водещият попита Робърт де Ниро какво мисли за представянето на Хоакин Финикс във кино лентата. Де Ниро не ни изненада и сподели, че сътрудника му е приключил страхотна работа. След това обаче сподели нещо, което може да ни скапе цялостния кеф от гледането на кино лентата. Ето за какво, който не желае да схваща, е добре да спре с четенето тук.

Де Ниро похвали Финикс, само че добави, че не му харесва какво му предизвиква във кино лентата. Ясно е, че в " Жокера " ще има много принуждение, а и това е една от аргументите да бъде категоризиран като 18+. Нямахме концепция обаче, че героят на Де Ниро ще пострада по някакъв метод. Е, към този момент знаем, тъй като артистът се изпусна, и сега сме му малко ядосани поради това.

Източник: lifestyle.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР