В средата на седмицата Левски постигна една от малкото си

...
В средата на седмицата Левски постигна една от малкото си
Коментари Харесай

Маестро, музика!

В средата на седмицата Левски реализира една от дребното си победи през този сезон. " Сините " надделяха Царско село като посетител и най-малко на доктрина остават в борбата за баражното седмо място. Естествено, това е последната грижа на столичани, които към този миг към момента живеят в незнание за съществуването на обичания си клуб.

В мрака на отчаянието, вековниците въпреки всичко имат мотив за малко оптимизъм.

Завръщането на Борислав Цонев.
 Българите в Левски към този момент са с повече попадения от чужденците
Българите в Левски към този момент са с повече попадения от чужденците

14:13 в интерес на Боби Цонев и компания

На пръв взор нищо толкоз значимо за клуб, който се намира на деветото място във краткотрайното класиране. Ситуацията обаче се трансформира, когато става въпрос за Левски и досегашната му тъга в предни позиции. Повторната поява на Цонев генерално може да се преглежда като нов стадий в развиването на " синята " групировка. При това претрупан с надалеч по-положителни упования.
 Снимка 529770
Източник:

Мнозина дълго време изпитваха леко неспокойствие от непрестанното споменаване на братя Цоневи. Често травмите им се използваха като опрощение за посредствеността на тима. Дори и четвърт час против Царско село обаче бе задоволителен, с цел да се разбере, че този Левски може да тръгне нагоре само с близнаците Борислав и Радослав.

И до момента в който вторият е покрай своето завръщане, Боби към този момент постави основите на малко по-добрия и малко по-левскарски Левски.

След бягството на ненужните чужденци в клуба останаха тези, които в действителност желаят да пазят неговата чест. Най-сетне това отвори и нужните шансове за изява на всички български футболисти. И с цел да тръгне тимът нагоре, на " Герена " се нуждаеха обезверено от завръщането на Борислав Цонев. Бленуваният от Стоянович и Миланов №10 към този момент е на терена. Човекът с ексцентричното мислене и творчеството, който да вдъхне нужното самочувствие на триото в офанзива.
 Лъч вяра за изстрадалите
Лъч вяра за изстрадалите " сини " сърца

11 юноши на клуба в разширения състав

Все си мисля, че оттук нататък Левски с Цонев, Краев, Марин и Мартин Петкови, няма да разчита единствено на контраофанзива. Очаквам надалеч по-голям надзор над топката и разнообразни хрумвания за процес на своето нахлуване. Най-сетне ще падне и огромната тежест от плещите на Мартин Райнов. До този миг капитанът, като същински водач на отбора, се нагърбваше да провежда играта на " сините " и на моменти да бъде даже плеймейкър, което в никакъв случай не е било главно негово качество.

Край на опитите. Вече всеки ще бъде на титулярната си позиция и може да даде най-малко още малко от себе си в устрема за още " сини " победи. Адмирации заслужават и останалите чужденци Микулич, Бари, Михайлович и Монсалве, които за разлика от други показват професионализъм и някакво възприятие на взаимност с актуалната пагубна обстановка на " Герена ".
 Снимка 529766
Източник:

По неписан закон, сложните мигове са построили и добър колектив. Към днешна дата се вижда, че съставът на Левски е по-задружен отвсякога. Няма го разделянето, няма го меренето на...класа. Засега девизът на мускетарите е слоганът на този млад " наследник " отбор, построен най-много от чеда на школата, добре осведомени с фундаментите на левскарската идеология. Доказателство за това беше бурната наслада на всички при гола на Боби Цонев, което образно демонстрира обединителната фигура на №10.
 Левски е бил покрай спонсорски контракт с унгарска компания
Левски е бил покрай спонсорски контракт с унгарска компания

Сделката се е провалила в края

В обществените мрежи капитанът Мартин Райнов поздрави Борислав Цонев за завръщането с думите " Маестро, музика! ". Е, " симфоничният оркестър " Левски още веднъж се снабди със своя " диригент ". Остават още няколко " концерта " до края на сезона, в които очакванията са, че " синята " музика ще гали ухото.

Доколкото е допустимо...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР