В средата на ноември развръзката по делото за попечителството над

...
В средата на ноември развръзката по делото за попечителството над
Коментари Харесай

Какво е била принудена да прави Бритни Спиърс

В средата на ноември развръзката по делото за попечителството над Бритни Спиърс стана факт. След 13 дълги години, в които татко ѝ Джеймс Спиърс ръководи живота и милионите ѝ, поради нестабилното ѝ психологично положение, певицата към този момент е свободна да прави каквото пожелае.
 Бритни Спиърс, Джейми Спиърс и краят на делото за попечителството
Най-добрият ден на Бритни Спиърс

Поп звездата не стопира да чества

Малко след решението на съда в нейна изгода, Бритни стартира да споделя с почитателите си мемоари от годините на настойничество. В едно от последните видеа в профила ѝ в Instagram, певицата споделя за лечението, на която е била принудена да върви.

" Толкова доста пъти трябваше да отивам на терапия срещу волята си. Бях принудена да заплащам и да чувам дами, които ми споделят по какъв начин ще създадат живота ми по-добър. 10 часа дневно. 7 дни в седмицата ", признава Бритни.

В пародийна форма певицата имитира срещите ѝ с другите лекари, които в добре познатата шаблонна форма са ѝ задавали едни и същи въпроси, а тя в множеството случаи им е отговаряла с предстоящите банални отговори.

Бритни не крие, че всички тези години на разправии и паники, поради обстановката с татко ѝ, са я създали доста по-неморален човек. Тя е уверена, че лечението и всичко друго, на което е била подложена, са най-травмиращото прекарване в живота ѝ.

" Задължителната терапия, на която бях принудена да вървя, отнемаше прекалено много от силата ми ", добавя Бритни и не икономисва нападките към лекаря си, който разказва като нечовечен човек.
 Бритни Спиърс, краят на попечителството на Джейми Спиърс и желанието й да има дете
Какво направи Бритни този път

Сериозните проекти на певицата

Всички тези неприятни прекарвания обаче към този момент са зад тила ѝ, по тази причина оттук нататък певицата може умерено да се любува на свободата си и да прави с живота си, каквото счита за вярно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР