В средата на миналата седмица ви съобщихме, че Larian готвят

...
В средата на миналата седмица ви съобщихме, че Larian готвят
Коментари Харесай

Излезе голямото обновление за Baldur’s Gate 3

В средата на предходната седмица ви съобщихме, че Larian готвят издаването на огромно обновяване за Baldur’s Gate 3. Update 6 е разполагаем от петък и основателите му разгласиха бележките по изданието на актуализацията.

Освен голям брой кръпки и фиксове за известни на разработчика проблеми, Update 6 идва и с някои промени по геймплея. Като да вземем за пример целувките – предстоящо щом сме в „ месеца на любовта “. След инсталиране на обновлението ще може да целувате своя фаворит или годеница надалеч по-добре. Самите целувки са съобразени с характера на персонажа, изменена е също дължината им.

Направени са също по този начин и усъвършенствания в лагера и са добавени нови анимации за отпочиващите ви приятели. Добавят се именити дейности за босовете в Honour Mode, а при активирането на автоматизиран разговор играта приоритизира аватара ви. И не на последно място, направени са голям брой промени в потребителския интерфейс за облекчение на играчите. И нещо значимо за тези, които употребяват модове с BG3:

„ Продължаваме да работим по бъдещите обновления за Baldur’s Gate 3 с още усъвършенствания, фиксове и пачове. Но преди да се впуснем във всичко, което предлага Update 6, дано създадем предизвестие за модовете! Ако изпитвате проблеми след инсталацията на последната актуализация, проверете съществуват ли след деинсталирането на модовете. Понастоящем модификациите не са публично поддържани и може да се окажат несъвместими с новите кръпки и фиксове “, пишат Larian.

Пълният лист с промени, идващи с Update 6 може да видите тук.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР