В средата на месец юли и в сърцето на София

...
В средата на месец юли и в сърцето на София
Коментари Харесай

Когато София застане рамо до рамо с Токио, Милано и Москва

В средата на месец юли и в сърцето на София - на бул. " Витоша ", отвори порти нов IQOS бутик. Кое му е специфичното ли? Най-големият е за България, а визията му (доста впечатляваща, сред другото) е по сходство на останалите отличителни бутици на марката по света.

Официалния старт беше последван от поредност дребни уикенд събития за потребителите на устройството за нагряване на тютюн и за всички пушачи у нас, които търсят по-добра бездимна опция.
 Снимка 489986

Всъщност, бутикът е същинско съвременно градско пространство, което предлага голям брой услуги за потребителите на IQOS. Тук те могат да се срещнат с най-богатото портфолио от артикули и аксесоари за персонализация на устройството за нагряване на тютюн в България.
 Снимка 489987

Потребителите на устройството към този момент могат да получат и редица отстъпки и преимущества, в случай че се причислят към клуба за лоялни клиенти на марката.
 Снимка 490001

Модерният бутик е с размер от 140 кв. м и не е просто профилиран магазин на марката, само че и място за срещи и събития. Пространство, където може да се открият отговорите на всички въпроси, свързани с продукта.
 Снимка 490029

В специфичната зона за потребителска грижа, консултантите оказват нужното подпомагане на потребителите и могат да извършат диагностика и разчистване на устройството.
 Снимка 489982

В магазина може да се откри и последният, лимитиран модел с цвят аквамарин - IQOS 3 Duo Lucid Teal, както и цялата гама от аксесоари.
 Снимка 490030

Интериорът следва минималистичния актуален жанр на марката и останалите бутици по света. Символиката на местоположението в София е показана посредством дискретно заплитане на визии, като тази на кулата на местността " Копитото " - един от знаците на града.
 IQOS бутикът в Милано

IQOS бутикът в Милано

В експозиционната част на бутика искащите могат да прегледат всички версии на бездимното устройство, което не оставя следи от пушек и пепел. Научните данни и технологията на нагряване са визуализирани в обособена зона, в която особено създадена машина показва образно разликата сред парата от IQOS и цигарения пушек.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР