В средата на месец януари в кабинета на общопрактикуващия лекар

...
В средата на месец януари в кабинета на общопрактикуващия лекар
Коментари Харесай

Самолечението на грип е грешка

В средата на месец януари в кабинета на общопрактикуващия доктор доктор Гергана Николова не е скучно. Патологията е разнообразна – от сякаш безобидни настинки през грип вид „ А “ и Коронавирус.

 

„ В момента имаме доста и разнообразни вируси, а пикът се чака да е в края на месеца “, съобщи пред БГНЕС доктор Николова. Тя дефинира като проблем фактът, че огромна част от младото население не имунизира против сезонния грип.

„ Все още страхът от имунизацията е по-голям измежду обществото ни “, съобщи персоналният доктор.

 

 Добави изложение

 

Очаква се пикът на грипната вълна да бъде в края на месеца. „ Човек би трябвало да се замисли с кого ще се събира, какъв брой огромна ще е компанията му, и в случай че някой не се усеща добре, да не отива на посетители, с цел да не болести и останалите “, поучава общопрактикуващият доктор.

 

 

Грипът стартира ненадейно. „ Преди да дойдете тук, сте се чувствали добре, и в един миг имате болежка в мускулите, в ставите, боли ви всичко, имате висока температура, болежка в гърлото, сухота, както и изобилна секреция от носа. Това са признаците, които приказват за заразяване от грип “, сподели Гергана Николова и посочи, че напоследък се следят и нехарактерни проявления.

 

 Добави изложение

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР