В средата на май от Световната здравна организация предупредиха, че

...
В средата на май от Световната здравна организация предупредиха, че
Коментари Харесай

COVID реалност - как ще продължим да живеем?

В средата на май от Световната здравна организация предизвестиха, че коронавирусът, който промени целия свят, може би в никакъв случай няма да изчезне и всички ние би трябвало да се научим да живеем с него. Как ще наподобява животът ни с вируса, който болести към този момент над 5 млн. души по целия свят, по какъв начин ще се трансформират другите публични и държавни системи, какви ще са следствията за международната стопанска система и ще се промени ли моделът ни на другарство - тези и още тематики ще бъдат във фокуса на специфичното публицистично предаване " Коронавирус действителност " по Bulgaria ON AIR . Първият брой на поредицата специфични студия ще се излъчи на 31 май , от 17:30 часа .

Водещ на публицистичната продукция ще бъде един от най-утвърдените публицисти на Bulgaria ON AIR - водещият на утринния блок Златимир Йочев. Първото издание ще срещне феновете с кардиолога проф. Иво Петров, икономиста Георги Стоев и с известния публицист и публицист Любен Дилов-син.

Какви ще бъдат дълготрайните стопански последствия от рецесията с COVID-19 на международно равнище и в България, да чакаме ли растеж на безработицата и преразпределение на пазарите, ще има ли трайни промени на трудовите ни привички - тези и още доста значими тематики ще бъдат разисквани в студиото на " Коронавирус действителност ".

Във всеки брой " Коронавирус действителност " ще преглежда и по какъв начин болестта рефлектира върху обществените привички и психическото положение на човечеството. Ще вкара ли COVID-19 нови морални и етични правила, ще докара ли до трайни промени в метода на другарство и до какъв брой е правилно изказванието, че с COVID- 19 към този момент нищо няма да е същото са част от значимите въпроси, на които ще се търсят отговори в студиото. Паралелно с това ще се обърне внимание и на различен значим аспект от живота, който сложи ковид - този за ролята и мястото на чистата просвета в днешния свят.

Първото особено издание " Коронавирус действителност " ще се излъчи на 31 май, неделя, от 17:30 часа по Bulgaria ON AIR, както и извънредно по Bloomberg TV Bulgaria. Специалното студио може да бъде проследено онлайн и в уебсайтовете на двете малките екрани www.bgonair.bg и www.bloombergtv.bg , както и на Investor.bg и Dnes.bg . Продукцията се реализира от една от най-големите медийни групи в България Investor Media Group с генералното партньорство на Modis България, Hyperscience, Димитър Маджаров и Американския Университет в България.

Поредицата специфични студиа " Коронавирус действителност " е част от задачата и непрекъснатия блян на медийната група да предлага на българите навременна, качествена и потребна информация. " Коронавирус действителност " е продължение и на програмните промени, които Bulgaria ON AIR вкара при започване на изключителното състояние, насочвайки още по-голям запас върху отразяването на пандемията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР