В средата на март на свой форум Атака ще реши

...
В средата на март на свой форум Атака ще реши
Коментари Харесай

Сидеров: В средата на март Атака ще реши как да се яви на евровота

В средата на март на собствен конгрес " Атака " ще реши по какъв начин да се яви на евровота, в случай че скоро не се схванат с НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация. Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на партията и ръководител на ПГ " Обединени патриоти " Волен Сидеров.

Ако не сме дружно, да го създадем културно, само че да бъде комбинирано с ясно увещание, че управническият мандат ще бъде изкаран до дъно, програмата - изпълнена и няма директна връзка сред явяването на патриотичните партии/заедно или поотделно/ с мандата на държавното управление, изясни той, читиран от Българска телеграфна агенция.

Т.е. господин Борисов да го оставим да направи един цялостен мандат, да се види какво е направено и тогава да се подлага на критика, проучва, утвърждава ръководството на ГЕРБ-Патриоти, добави Волен Сидеров.

Начинът, съгласно него, на другарство вътре в така наречен дребна коалиция, не е писма през медиите, а мъжки диалог.

Той още веднъж напомни позицията си, че не е значимо кой ще води листата, а какви хрумвания ще пази представителят на патриотите в Екологичен потенциал. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР