В средата на летния сезон прогнозите сочат, че тепърва ни

...
В средата на летния сезон прогнозите сочат, че тепърва ни
Коментари Харесай

Чудесни вентилатори за лято 2019

В средата на летния сезон прогнозите сочат, че занапред ни чакат горещини. А когато температурите се покачват, съществуването на ефикасен вентилатор е елементарен метод за изстудяване, без да се товари сметката за електрическа енергия. Обикновено вентилаторите харчат под лев дневно, а и можете да ги премествате от стая в стая, вместо да пускате климатичната система.

На пазара са налични доста и разнообразни типове, тъй че насочете се към този, който ще дава отговор на вашата стая. Мощният вентилатор, който стои на пода, нормално е най-ефективен за изместване на най-голямо количество въздух в по-големи пространства, само че в случай че желаете да спестите място, може да се насочите към вентилаторите вид кула. Тези предопределени за плотове и бюра са компактни и умерено могат да внесат студ в дребни пространства, само че има и такива, които се слагат на прозорец, както и такива, които са като компактни кубчета. Разбира се, би трябвало да имате поради до каква степен звук можете да търпите. Ясно е, че всички вентилатори ще издават бял звук, само че не трябва да се примирявате със скърцане, стържене или потропване.
Нека в този момент да забележим няколко образеца за чудесни вентилатори...

Vornado 630B Room Fan
Простичък вентилатор, който обаче, може да движи въздуха на разстояние от 20+ метра. Това, плюс обстоятелството, че направата му е много качествена (гаранцията му е 5 години!), оправдава високата цена. Е, в комплекта няма да намерите отдалечено или вибрация, нито всякакви смарт функционалности, само че този модел дотолкоз добре се оправя с циркулацията на въздуха, че няма и да ви трябват. Контролите му са разбираеми, почиства се елементарно, а и е изумително спокоен на първите си две скорости. Не е измежду най-малките представители на вентилаторите, само че въпреки всичко, подсещаме и до каква степен е мощен.

 Чудесни вентилатори за лято 2019

Seville Classics UltraSlimLine Tower Fan
Вентилаторите вид кула са предопределени да изместват огромно количество въздух, в същото време спестявайки място. А този модел идва и с много екстри. Има четири скорости, в това число такава за икономисване на сила, може да се изключва автоматизирано или след несъмнено време. Предлага вибрация и идва в комплект с отдалечено, което хваща от огромни дистанции. Като цяло е от тихите модели, само че при продължителна работа в режим на вибрация може да се чуят леко скърцащи звуци.
Като множеството вентилатори вид кула и този е задоволително стилен, че да се побере във всеки един ъгъл.

 Чудесни вентилатори за лято 2019

Honeywell HT-900 TurboForce Air Circulator Fan
Ако Vornado 630B ви звучи апетитно, само че цената е нещо, което не можете да преглътнете, то превъзходен бюджетен сурогат е Honeywell HT-900. Струва съвсем 6 пъти по-малко, само че ще свърши добра работа при приблизително огромна стая. По-малък е като размер, надлежно и не е толкоз мощен, само че е с обикновен и ефикасен дизайн. Имайте поради, че ниската цена, в тази ситуация значи 1 година гаранция и въпреки на външен тип да прилича Vornado 630B, от близко доста ясно си проличава, че не е същото качество на направа.

 Чудесни вентилатори за лято 2019

Holmes 20-Inch Box Fan
Искате нещо класическо и даже по-евтино от горния модел? Holmes са помислили и за вас. Този вид вентилатори са страхотни поради подвижността си: могат да се слагат на пода, до прозорец, с цел да притеглят пресен въздух или пък да се слагат на скрин, бюро, полица. Основният минус е шумът, който на най-високата степен доближава 65-66 децибела. Предпазната решетка се демонтира елементарно, с цел да може да се почисти вътрешната част, а и има специфична подложка, в случай че желаете да го държите главно на пода.

 Чудесни вентилатори за лято 2019

Holmes Twin Window Fan
Това е вентилатор предопределен за така наречен американски прозорци (вертикално отваряне), само че и е отлично решение за плъзгащи прозорци (хоризонтално отваряне). Препоръчва се за тежки жеги и за моментите, когато въздухът като че ли е безусловно имобилен и даже отварянето на прозореца не трансформира нищо. Моделът е препълнен с функционалности и екстри, макар апетитната си цена. Вентилаторите са два, защото може единия да вкарва въздух, а другия да изкарва или пък, двата по едно и също време да вкарват и надлежно изкарват (страхотна функционалност, когато би трябвало да се проветри помещение!). Редно е да споменем, че е водоустройчив и че има термостат.

 Чудесни вентилатори за лято 2019

Lasko 4910 Desktop Fan
Закупуването на елементарен вентилатор не би трябвало да значи, че жертвате външния тип и стила. Да, множеството десктоп и отвесни модели наподобяват обикновени и евтини, само че има разнообразни варианти на пазара, които ще прибавят естетическа пригледност към интериора. Lasko 4910 Desktop Fan е подобен модел. С грациозен дизайн и меки извивки, вентилаторът разполага с двойна канална структура, при която въздухът се изтласква от два отвора за двойно по-голямо покритие. Контролите са ситуирани в основата на устройството, тъй че можете да менажирате настройките от елементарно налично място.

 Чудесни вентилатори за лято 2019

Vornado Zippi Personal Fan
Не желаете да охлаждате цялата стая, а просто да раздвижите въздуха към работното си място? Погледнете към Vornado Zippi Personal Fan – мощен, спокоен и стилен. Освен това, се предлага в няколко разнообразни цвята – черен, бял, розов, наследник и зелен. Zippi е със сгъваема рамка, която го прави елементарно портативен и мобилен. Бидейки дребен, Zippi е и извънредно спокоен, даже на най-високата си скорост.

 Чудесни вентилатори за лято 2019
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР