В средата на февруари стартира елиминационният етап в Шампионска лига.

...
В средата на февруари стартира елиминационният етап в Шампионска лига.
Коментари Харесай

Efbet: Байерн и Ман Сити с най-големи шансове в Шампионска лига

В средата на февруари започва елиминационният стадий в Шампионска лига. Най-добрите 16 отбора се впускат в директни конфликти за сформиране на четвъртфиналните двойки. Очакват ни вълнуващи дуели, в част от които няма изявен любимец.

Първите мачове от осминафиналите ще се проведат на 16, 17, 23 и 24 февруари, до момента в който ответните срещи са планувани за 9, 10, 16 и 17 март. За страдание, няма да има аудитория по трибуните, само че да се надяваме, че графикът ще бъде спазен и няма да има отсрочени дуели.

В букмейкърските къщи се появиха коефициенти за 1/8-финалите. Най-големи шансове за продължение в идващия стадий получават Байерн Мюнхен и Манчестър Сити, които ще се изправят надлежно против Лацио и Борусия М’Гладбах. Ако имате афинитет към онлайн залозите, преминете развой на и се възползвайте от най-високите коефициенти.

Отборът на Ливърпул е любимец за продобиване на конфликта против Република България Лайпциг, до момента в който Ювентус би следвало да се оправи с Порто. Съставът на Реал Мадрид получава преимущество против сензацията от предходната акция – Аталанта.

С интерес се чакат двойките Барселона – ПСЖ, Атлетико – Челси и Севиля – Борусия Дортмунд, в които всичко може да се случи. В уеб страницата на ще намерите различни залози на голове, хендикап, първо полувреме, корнери и голмайстори. Приемат се сингъл и множествени селекции на минимална стойност от 0.50 лв..

Жребият за идната фаза на Шампионска лига ще бъде изтеглен на 19 март. Първите мачове ще се играят на 6 и 7 април, а реваншите на 13 и 14 април.

Залозите на идни срещи са най-предпочитани измежду залагащите, само че не са единствени. В Ефбет са оповестени антепост пазари за победител в шампионата, чиито коефициенти са основани на възможностите, жребия и представянето на тимовете.

Специалистите чакат Байерн Мюнхен да отбрани купата си, за което се дава коефициент @3.80. Втори в листата с възможни първенци е Манчестър Сити (@4.80), а третото място е планувано за Ливърпул. По-назад в листата е съставът на ПСЖ, който има мъчно затруднение на 1/8-финалите – Барселона. Ако избраниците на Маурисио Почетино преодолеят съпротивата на “блаугранас ”, ще получат по-висок късмет за повдигане на “Ушатата ”.

Ювентус се подрежда на 5-а позиция в листата с коефициент @12.75 за продобиване на трофея. Отборът на Андреа Пирло не прави най-силния си сезон, само че последователно навлиза във форма и ще води борба на няколко фронта.

Испанските колоси – Атлетико, Реал и Барселона, биват подценени от специалистите. Челси, който неотдавна се снабди с нов старши треньор, остава обратно в листата.

Финалът на Шампионска лига 2020/2021 ще се организира на 29 май на стадион “Ататюрк ” в Истанбул.

Букмейкърската къща предлага коефициенти за победител в шампионата Лига Европа. Фаворити са представителите на Висшата лига – Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Арсенал, следвани от италианския гранд Милан. Съставът на Лестър, който прави мощен сезон в Англия, се подрежда измежду евентуалните претенденти за продобиване на оценката, само че не трябва да се отписват възможностите на Наполи, Рома и Байер Леверкузен.

Решаващият мач в Лига Европа е плануван за 26 май в Гданск, Полша.

Ако имате любимци в двете клубни съревнования, може да заложите в батерия и ще получите по-добри коефициенти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР