В средата на февруари стана ясно, че Джон Джонас и

...
В средата на февруари стана ясно, че Джон Джонас и
Коментари Харесай

Станаха ли родители Софи Търнър и Джо Джонас

В средата на февруари стана ясно, че Джон Джонас и Софи Търнър чакат първото си дете и въпреки че двамата избягваха да приказват на тази тематика, постоянно бяха засичани от папараци на някоя от нормалните им разходки, по време на които почитателите съумяха да видят бременното коремче на актрисата.
 Софи Търнър, Джо Джонас и новината за бременността на актрисата и първото им дете
Софи Търнър е бременна

Двамата я оповестиха извънредно

Сега съгласно TMZ Софи и Джо към този момент публично са родители на малко момиченце. Изданието написа, че Софи е родила на 22 юли и че дребната се споделя Уила.

Двамата съпрузи към момента не са оповестили обществено радостната новина в обществените мрежи, само че това не е по никакъв начин необичайно, изключително като се има поради, че те самите по този начин и не оповестиха публично бременността на Търнър, в чийто профил в Instagram липсват фотоси от този интервал.
 Снимка 421055

Според изданието обаче техни представители са удостоверили пред списание People, че звездите в действителност са станали родители. Остава ни да изчакаме, когато и двамата се усещат подготвени, с цел да показват на почитателите си дребната Уила.
 Софи Търнър, Джо Джонас и доказателството, че актрисата е бременна
Вече е ясно бременна ли е Софи Търнър

Ето го и доказателството
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР